Rólam és a csapatról

Tudjátok, mi a három legfőbb alapelvem Esküvői DJ-ként?

Szenvedély és odaadás
Minden esküvőn az első perctől az utolsóig száz százalékosan odateszem magam, hiszen tisztában vagyok azzal, hogy ez életetek egyik legfontosabb napja, és szeretném, ha életre szóló élménnyel ajándékozhatnálak meg benneteket!
Személyes kapcsolattartás
Úgy vélem, a siker az emberi kapcsolatokon múlik. Fontos, hogy teljesen megbízattok bennem, és tudnotok kell, hogy én minden pillanatban ott vagyok, hogy segítsek. Fontos a kommunikáció, bármilyen kérdésetek, észrevételetek, egyedi ötletetek van, szóljatok, és azonnal egyeztetünk!
Szakértelem
Profi DJ-ként valóban professzionális szolgáltatást nyújtok, nem érhet csalódás! Magyarország nívós klubjaiban játszom, és egyre több esküvő zenei levezénylésével bíznak meg.
esküvő dj

Visszajelzések

Ahogyan a párok értékeltek

DJ-k / csapat

2020 márciusa előtt is kellett “B” tervvel készülni minden esküvői rendezvényre, ha valami közbeszólna, kell megoldás minden eshetőségre…
Szerintünk túlságosan nagy a felelősége a zenei szolgáltatónak, ahhoz, hogy egy  személyben merje vállalni egy esküvő zenei felelős és vagy DJ szerepét!Ezért csapat lettünk 2015-ben, minden rendezvényre minimum 2 fővel érkezünk!
A válasz roppant egyszerű, a DJ is ember.
Velünk is megtörténhet bármi olyan dolog, ami miatt nem tudunk megjelenni a rendezvényen, (baleset, betegség, de akár a rendezvény közbeni rosszullét is közbeszólhat…) ilyenkor kötelességünk, hogy technikailag és zeneileg is az ígért minőségnek megfelelő szolgáltatást kínáljunk anélkül, hogy ez akár 1%-ban is a rendezvény rovására menjen! Ezért kell 2 Dj egy esküvőre! 🙂
2020 Március óta (Covid korlátozások kezdete) az áthelyezett dátumokra is gondolni kell! 2020 Március óta több mint 70 párnak kellett megoldást kínálnunk az áthelyezett rendezvényekre, amiket minden esetben, maradéktalanul meg is tudtunk ezidáig valósítani, az eredeti szerződés szerint! Kvázi, a csapat megléte miatt egyszer sem kellett azt mondanom egyetlen párnak sem, hogy sajnos az áthelyezett dátumon mi már nem tudunk megjelenni, vagyis új DJ-t kell keresniük!Nem tudtam minden esküvőn jelen lenni, de a párokat megnyugtatta az a tudat, hogy nem lesznek cserben hagyva, mert a csapattal meg tudunk oldani bármilyen rendezvényt! A csapatunk tagjai sok-sok éve zenével, hangosítással, esküvőkkel foglalkozó szakemberek! Nem dolgozunk Club-okban, ezért nem kell attól sem tartani, hogy egy kecsegtető Club-fellépés miatt lemondanánk bármelyik esküvőt! (A Facebook-on sajnos számtalanszor lehet ilyen esetekről olvasni… )
Egy gondolat erejéig felmerült már bennetek, hogy mi van akkor, ha a DJ és a Ceremóniamester egy személy, akit baleset és/vagy betegség ér az esküvő előtti időszakban, és ez miatt nem tud jelen lenni az esküvőtökön?! Amennyiben így történik és nem csapatban dolgozik, akkor máris lehet DJ-t és Ceremóniamestert is keresni! A legdurvább, ha mindezt a rendezvény hetében kell! … Annak az esélye, hogy olyan szolgáltatót találjatok pár nappal a lagzi előtt aki profin meg tudja valósítani, amit megálmodtatok, sajnos nagyon pici, mondhatni csoda kell hozzá!
Ezért érdemes már előre gondolni ilyen esetekre is, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés. 🙂

Tóth Róbert

A hétköznapokban pedagógusként dolgozom a ceglédi Unghváry L. Vendéglátóipari Technikumban, mint testnevelő, immár 16 éve. 
Párommal 15 éve kötöttük össze az életünket. 
Büszke édesapja vagyok egy 13 és 11 éves gyermeknek.

A zene szeretete kiskoromtól elkísért.

Komolyabban 13 éve foglalkozom vele. 
Kezdetben iskolai rendezvények és szülői bálok szervezésével. 
Nyolc éve esküvők, céges rendezvények és születésnapok zenei és fénytechnikai szolgáltatását biztosítom rendezvény DJ-ként a megrendelő igényei szerint.
Beszélt nyelvek: magyar, angol

Vrabecz Attila

Én vagyok az a DJ, aki újként játszotta DJ Bobo-t, akitől egy este alatt a Scooter, a Hungária vagy az Ámokfutók slágereit is hallhattad, persze nem ebben a sorrendben!

96’ óta foglalkoztat mélyebben a zene közvetítése a közönség felé,

de a komolyabb club élet nem motivált. 
Így szülővárosomban és környékén rendezett különböző eseményeken biztosítottam a jó hangulatot évente pár alkalommal.Néhány éve, hogy az ismerettségi körömből egyre több esküvői és céges megkeresés érkezett. Munkám mellett lehetőségem van a zenének is élni amiben családom is támogat. Így történt meg az, hogy most rólam is olvastok itt.

Tóth Róbert

A hétköznapokban pedagógusként dolgozom a ceglédi Unghváry L. Vendéglátóipari Technikumban, mint testnevelő, immár 16 éve. Párommal 15 éve kötöttük össze az életünket. Büszke édesapja vagyok egy 13 és 11 éves gyermeknek.

A zene szeretete kiskoromtól elkísért.

Komolyabban 13 éve foglalkozom vele. Kezdetben iskolai rendezvények és szülői bálok szervezésével. Nyolc éve esküvők, céges rendezvények és születésnapok zenei és fénytechnikai szolgáltatását biztosítom rendezvény DJ-ként a megrendelő igényei szerint. Beszélt nyelvek: magyar, angol

Vrabecz Attila

Én vagyok az a DJ, aki újként játszotta DJ Bobo-t, akitől egy este alatt a Scooter, a Hungária vagy az Ámokfutók slágereit is hallhattad, persze nem ebben a sorrendben!

96’ óta foglalkoztat mélyebben a zene közvetítése a közönség felé,

de a komolyabb club élet nem motivált. Így szülővárosomban és környékén rendezett különböző eseményeken biztosítottam a jó hangulatot évente pár alkalommal.Néhány éve, hogy az ismeretségi körömből egyre több esküvői és céges megkeresés érkezett. Munkám mellett lehetőségem van a zenének is élni amiben családom is támogat. Így történt meg az, hogy most rólam is olvastok itt.
esküvő dj

Kezdhetjük? Esküvőre fel!

Tegyetek próbára! Mondjátok el az elképzeléseiteket, és kérjetek ajánlatot!
Számomra megtiszteltetés, ha életetek eme meghatározó eseményén a hangulat első számú felelőséért engem tesztek meg!