Miért óriási hiba amatőr Dj-t választani egy profi esküvő Dj helyett?

Az életben nem szeretjük a kiadásokat, de ha már mindenképpen költenünk kell, szeretnénk a legolcsóbban megúszni.
esküvő dj

Ha azt hiszitek, hogy drága egy Profi esküvő DJ-t szerződtetni,

akkor megláthatjátok, hogyan válik rémálommá esküvői partitok egy amatőr dj segédletével.

Régi jó mondásunk itt is igaz: olcsó húsnak, híg a leve. Esküvő esetében: olcsó dj-nek amatőr a produkciója, mert abból, ami rendelkezésére áll, nem fog jó bulit kifőzni.

Hogy meg ne bánjátok a döntéseteket, elárulom, miért hatalmas baklövés amatőr dj-vel spórolni az esküvői kiadásokon.

Tudtad, hogy számos DJ csak szabadidejében lemezlovasodik?
Igen, sokaknak ez egy remek időtöltés, amivel még egy kis mellékest is kereshetnek. Általában sem szakmailag, sem technikailag nem elég felkészültek, és kellő gyakorlatuk sincsen. Nem invesztálnak bele sem technikailag, sem szellemileg annyit az előadásukba, mint egy profi Dj. Persze szívetek joga, hogy támogassátok valakinek a hobbiját. De biztosan kockára szeretnétek tenni egy amatőr Dj-vel az esküvőtök sikerét?

Gondolnotok kell arra is,

hogy az esküvőt már fél vagy egy évvel előre elkezditek tervezni, és egyáltalán nem garantált, hogy amatőr Dj-tek ennyi idő múlva is rendelkezésre fog állni, és nem mondja le az utolsó percben a szolgáltatást.

Egy amatőr Dj-nek a fellépés szórakozás, ha valami félresikerül, számára nem nagy gond, és nem esik kétségbe, hiszen nem kockáztatja a jó hírét. Ellenben egy profi esküvő Dj kemény munkával felépített hírnevét egyetlen malőr is lerombolhatja.

esküvő dj

Tudjátok, mit gondol sok jegyespár?

„Elegendő egy amatőr dj-t megbízni a zenék biztosításával, hiszen egyszerűen csak le kell játszania a kedvenc dalainkat, és az esküvő így is mindenki számára szórakoztató és felejthetetlen lesz.”

Hát, lehet, hogy így lesz, csak nem úgy, ahogy szeretnétek, mert előfordulhat, hogy felejthetetlenül pocsék lesz.

Az esküvői dalok kiválogatása az egyik legszórakoztatóbb része a tervezgetésnek, de egyúttal a legnagyobb fejtörést is okozza a párok számára. Hiszen nem csak arról van szó, hogy össze kell írni a dalok kívánságlistáját, és átadni a Dj-nek. A zene adja meg a hangulatot, tükröznie kell az ízléseteket, és eközben szórakoztatnia kell minden vendéget.

EGY PROFI ESKÜVŐ DJ KÉPES
az esküvő minden egyes szakaszára a megfelelő dalt ajánlani. Nem számít, hogy kifinomult, elegáns, klasszikus vagy modern, pörgős, felfűtött hangulatú bulira vágytok, az esküvő Dj valóra váltja azt, amit megálmodtatok. Nem marad teljesítetlenül egyetlen egyedi elképzelésetek sem!

Természetesen egy amatőr Dj is tud zenét szolgáltatni, és össze tud hozni számotokra és vendégiteknek egy amolyan ereszd el a hajam bulit, amire talán a meghívottak egy része táncolni fog, a többiek meg tátott szájjal, döbbenten ülnek majd a minősíthetetlen produkció láttán, vagy szundikálnak unalmukban. Ugye látjátok magatok előtt ezt a siralmas képet? Ne hagyd, hogy anyósod azt gondolja, 

még egy profi esküvő Dj-t sem tudsz találni,

aki első osztályú, színvonalas szórakoztatást nyújt, és olyan bulit teremt, ahol mindenki táncra perdül, és életre szóló élményt szerez!

Ne felejtsétek,

hogy az esküvőtökön különböző korú és ízlésű embereket kell szórakoztatni. Olyan tapasztalt, rutinos dj-re van szükségetek, aki otthonosan mozog minden zenei irányzatban, magával ragadó kisugárzásánál fogva minden korosztállyal könnyedén megtalálja a közös hangot, és úgy tud segíteni Nektek a zenék összeválogatásánál, hogy mindenki remekül érezze magát.

Egy esküvő megszervezése nagy gondosságot igénylő, hosszadalmas folyamat, amelyre rengeteg időt és energiát fordít a jegyespár. Ez sokszor akkora stresszel jár, hogy már nem tudnak nyugodtan aludni sem, mert csak arra gondolnak, mi üthet ki balul az esküvőn. Szeretnétek tudni, mik ezek a rémálmok, melyek egy amatőr Dj-vel előfordulhatnak, egy profi esküvő Dj-vel azonban sosem!

esküvő dj
esküvő dj

1. Hiba miatti bulistop

Egy amatőr Dj általában nem gondoskodik pót-felszerelésről, így ha technikai hiba üti fel a fejét, például megadja magát a szoftver vagy a mikrofon, be is jelenthetitek: Vége a bulinak, haza lehet menni! Ennél nagyobb katasztrófát el sem lehet képzelni egy esküvői partin! Egy profi esküvő Dj semmit nem bíz a véletlenre, bármely felmerülő hiba esetén van ’B’ terve, van elég rutinja, hogy villámgyorsan elhárítson minden problémát, rendelkezik tartalék felszereléssel, és természetesen erre nem csak a szavát adja, hanem szerződésben is garantálja.

2. Borzalmas beszédek

Az a Dj, akinek nincsen esküvőkön gyakorlata, sokszor nehezen találja a helyét a mikrofonnál, vagy túl sokat, vagy túl keveset beszél, vagy alig lehet hallani, vagy uram bocsáss butaságokat mond. Szóval egyáltalán nem mindegy, hogy az esküvő Dj-tek hogyan kommunikál, és milyen a stílusa, ugyanis egész esküvőtök arculatát átalakíthatja. Egy tapasztalt esküvő Dj minden pillanatban tökéletesen fejezi ki magát, kulturált, magabiztos, és rokonszenves személyisége garanciát jelent a felhőtlen szórakozásra.

esküvő dj
esküvő dj

3. Ücsörgő vendégek

Biztosan nem csak magatoknak szeretnétek emlékezetessé tenni esküvőtök napját, hanem a szeretteitek és barátaitok számára is, és arra vágytok, hogy mindenki jól mulasson. Sajnálatos módon előfordul, hogy a vendégek nem éreznek késztetést arra, hogy táncra perdüljenek, hiába szól a zene. Egy gyakorlott esküvő Dj ráérez a vendégek igényére, és több trükkje is van arra, hogyan vegye rá őket a táncolásra.

4. Váratlan bakik

Ha egy amatőr Dj nem koncentrál száz százalékosan az esküvőtökre – márpedig ez előfordulhat – ne csodálkozzatok, ha kínos bakik ütik fel a fejüket, mint például, hogy nem a megfelelő dalt játssza le a szükséges pillanatban, az örömapa és lánya táncához a kedvenc meglepetésdalotokat indítja el, vagy felkonferál olyan eseményt, amely akkor még nem is következett volna, vagy a vacsora alatt egy csendes, kellemes háttérzene helyett az ’I Need a Hero’ -t dübörögteti a hangfalakból, vagy elégtelenre vizsgázik hangtechnikából, aminek következtében a terem egyik oldalán megsüketülnek a vendégek, míg a túloldalon alig hallanak valamit. Ilyen hibákat nem lehet jóvátenni.

Egy profi esküvő Dj birtokában van a szükséges technikai tudásnak és szakértelemnek, hogy intelligensen, a vendégek elvárásait szem előtt tartva együtt éljen az ünnepséggel, és hiba nélküli szolgáltatást nyújtson az előre megbeszélt forgatókönyv alapján.

 
 
esküvő dj
esküvő dj

5. Késik a DJ, vagy el sem jön

Ne csodálkozzatok, ha amatőr Dj-t kértek fel az esküvőtökre, és késve érkezik, vagy az utolsó pillanatban lemondja a fellépést.

Komolyan szeretnétek esküvőtök levezénylését egy amatőr Dj-re bízni, és feláldozni a tökéletes szórakozást azért a kis összegért, amit egy olcsó Dj-n spórolhattok meg? Hajlandóak vagytok ekkora rizikót vállalni?

Az esküvő DJ
életetek egyik legfontosabb eseményének első számú hangulatfelelőse, akire esküvőtök sikerének komoly felelőssége hárul! Nem egyszerűen az a feladata, hogy zenéket játsszon le egymás után! Ennél sokkal többet tesz értetek!

Tudjátok meg, mi mindenért felelős egy esküvő Dj!

– az esküvő minden szakaszában biztosítja az odaillő zenei aláfestést

– garantálja, hogy minden az elképzeléseteknek megfelelően valósuljon meg

– segít a teljes zenei repertoár válogatásában, összeállításában, és az egyedi elképzeléseket, kívánságokat is teljesíti

– gondoskodik a hangosításról, hogy a fogadalmakat és a köszöntőket is mindenki egyformán jól hallja

– profi berendezésével biztosítja a tökéletes hangminőséget

– extra felszerelést hoz, így technikai hiba esetén sem szakad meg a zenei szolgáltatás

– jó előre ellenőrzi a helyszín technikai adottságait, a terem akusztikáját

– összehangolja az eseményeket, együttműködik a ceremóniamesterrel

– mindenki számára – korosztálytól és zenei ízléstől függetlenül – megtalálja a legkedvesebb dalokat

– megállás nélkül, NON-STOP biztosítja a zenét, még a vacsora alatt is kellemes háttérzenét szolgáltat

– nem felejti el az egyedi kívánságokat

Összegezve: EGY PROFI ESKÜVŐ DJ MINDENRE GONDOL!

Még egy tapasztalt klub Dj is elveszhet ebben a sok feladatban, mert nem ismeri az esküvők felépítését, és ha porszem kerül a fogaskerekek közé, kudarcba fulladhat a szolgáltatás. Csakis egy profi esküvő Dj tudja garantálni, hogy esküvőtök olyan sikeres és felejthetetlen legyen, amilyennek megálmodtátok!

Nem csupán TI, hanem szeretteitek, barátaitok is nagy várakozással tekintenek a nagy nap elé. Ha már olyan rengeteg energiát és pénzt fektettek az esküvőtökbe, hogy minden szempontból tökéletes legyen, nem veszélyeztethetitek a sikerét azzal, hogy amatőr Dj-t választotok!

Természetesen fontos, hogy minden részletre gondoljatok, és azt szerződésben is lefektessétek.

Ám mielőtt szerződtetnétek egy esküvő Dj-t, a következő kérdéseket feltétlenül tegyétek fel neki!

Főállásban esküvő Dj vagy ez csak a hobbija?

Mióta foglalkozik esküvői szolgáltatással, mennyire tapasztalt abban, hogy különböző korosztályok zenei ízlését kiszolgálja?

Milyen klubokban és egyéb helyszíneken, eseményeken szokott Dj-ként részt venni?

Milyen zenei repertoárral rendelkezik?

Tud-e segíteni a zenék összeválogatásánál?

Az esküvő minden szakaszában tudja-e biztosítani a megfelelő zenét?

Rendelkezik-e profi felszereléssel, gondoskodik-e a hangosításról is?

MC-ként is számíthattok rá az egyes események, tortavágás, köszöntők, játékok felkonferálásában, levezénylésében?

Tud-e referenciát mutatni, amin látható az esküvőkön nyújtott teljesítménye?

Minden részletre kiterjedő szerződést köt?

Hogyan veszi rá a vendégeket, hogy táncoljanak, hogyan éri el, hogy minden korosztály egyaránt jól szórakozzon?

Ki tudja-e széles körben elégíteni a meghívottak zenei igényét?

Van-e tartalék terve arra az esetre, ha csődöt mond egy technikai berendezés

Ellenőrzi-e előre a helyszín technikai adottságait?

Nyújt-e extra szolgáltatást, például látványtechnikát alkalmaz-e?

Mi a legnagyobb erőssége személyesen esküvő Dj-ként, amiért őt érdemes választani?

 

Ami nem kerülhető meg: a SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS!

Az esküvő Dj egy olyan kulcsfigurája a nagy eseménynek, akin valóban az esküvő sikere áll vagy bukik. Ha a Dj elsőrangú szakember, nem kell az esküvő alatt azon szoronganotok, hogy vajon minden rendben lesz-e, jól fogják-e érezni magukat a vendégek, mert biztosak lehettek abban, hogy minden zökkenőmentes lesz, az elképzeléseiteket szem előtt tartva zajlanak az események, a táncparkett zsúfolásig lesz telve, és mindenki úgy emlékszik majd az esküvőtökre, mint egy valóban felejthetetlenül fergeteges eseményre.

Ellenben egy olcsó dj monoton, szürke stílusa vagy éppen erőltettet, erőszakos, partigyilkos hangvétele unalmas és kellemetlen pillanatokat szerezhet.

Nélkülözhetetlen,
hogy személyesen is megismerkedjetek esküvő Dj-tekkel, hogy elbeszélgessetek, hogy lássátok, hogy néz ki, milyen a stílusa, a hozzáállása, a lelkesedése, a szakértelme, a tapasztalata, a segítőkészsége, hogy eldönthessétek megfelel-e személyes elképzeléseiteknek.

Ne sajnáljátok az időt a megfelelő DJ kiválasztására

Nagyon lényeges, hogy meglegyen a személyes szimpátia. Gondoljatok bele: az esküvő Djrésze lesz életetek egyik legfontosabb eseményének, közös lesz az élmény, együtt fogtok mulatni – és senki nem akarja, hogy egy olyan ember legyen az esküvő hangulatfelelőse, és buzdítsa táncra a vendégeket, aki emberileg nem szimpatikus, és a stílusa sem jön be.

esküvő dj
esküvő dj

Ám akivel rögtön megtaláljátok a közös hangot,

látjátok, hogy pont olyan karizmatikus egyéniség, amilyenre szükségeket van, ráérez az igényeitekre, tud hatni az emberekre, azzal nem csak gördülékenyebb lesz az esküvőtök, hanem minden sokkal szórakoztatóbb lesz!

Feltétlenül kérjetek referenciaanyagot, hogy lássátok a dj-t akció közben is, és megbizonyosodhassatok arról, hogy szimpatikus fiatalemberből nem változik át fellépés közben vérfarkassá.

Tartsátok szem előtt, hogy esküvőtök egy egyszeri, megismételhetetlen esemény!

Legyetek biztosak abban, hogy profi DJ-re bízzátok magatokat!

Ne arról maradjon emlékezetes az esküvőtök, hogy a buli félresikerült, a vendégek nem érezték jól magukat, Ti pedig megbántátok, hogy nem választottátok meg valóban körültekintően a zenei házigazdát.

Egy Profi esküvő DJ
széles körben tapasztalt zenei szakember, aki megannyi céges rendezvényen és születésnapi partin is a szórakoztatás első számú felelőse, ezért jó előre kezdjétek el keresni a megfelelő szakembert! Akár egy évvel az esküvő előtt le kell foglalni, ha azt szeretnétek, hogy esküvőtök napján rendelkezésetekre álljon.

Kezdhetjük? Esküvőre fel!

 

Tegyetek próbára! Mondjátok el az elképzeléseiteket, és kérjetek ajánlatot! 

Számomra megtiszteltetés, ha életetek eme meghatározó eseményén a hangulat első számú felelőséért engem tesztek meg!

esküvő dj

Vagy írhattok közvetlenül itt: