5+1 ok, amiért esküvő Dj-t válasszatok zenekar helyett

Örök dilemma: ki legyen az esküvő első számú hangulatfelelőse? DJ vagy zenekar? Szeretnék őszintén segíteni a döntésben!

esküvő dj

Az egyik legnagyobb kérdés egy esküvőre készülő pár számára,

hogy életük egyik legjelentősebb eseményén kit tegyenek meg a szórakoztatás felelősévé. Természetesen az élő zenét biztosító zenekarnak, és az eredeti előadókat kristálytiszta hangzásban játszó esküvő Dj-nek egyaránt megvannak a maga előnyei.  Végső soron valószínűleg anyagi lehetőségeitek és az ízlésetek fog dönteni a kettő között.
Kulcsfontosságú, hogy alaposan megfontoljátok a választást! A zenei szolgáltatás az, ami az esküvőtöket tönkreteheti, vagy az egekbe emelheti, és valódi ünneppé varázsolhatja. A zene az esküvő szíve és lelke, és az esküvő Dj-től vagy a zenekartól függ, hogy milyen hatást ér el vele.

Képzeletben járjuk végig az esküvő egyes szakaszait,
hogy lássátok, mi mindent nyerhettek azzal, ha esküvő Dj-t kértek fel arra, hogy tegye felejthetetlenné életetek meghatározó eseményét. Így biztosak lehettek abban, hogy a megfelelő döntést fogjátok meghozni. Ti csak arra gondoljatok, hogy megtaláljátok a Nektek legjobban tetsző megoldást. Hiszen ez a Ti Nagy Napotok!

Az esküvői szertartáson

kétségtelenül elegáns, klasszikus és egyedi látványt nyújt egy zenekar, különösen, ha olyan hangszerek is helyet kapnak, mint a hárfa, a cselló vagy a szaxofon. A vendégeket biztosan lenyűgözi a látvány, és valljuk be, az esküvői képeken is nagyon jól mutatnak.  Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy elegáns esküvő Dj ne lenne kifogástalan dísze az esküvőnek!

A zenekart még ma is sokan tradicionális választásnak tartják, de tudnotok kell, hogy immáron tíz éve van lehetőség esküvő Dj szolgáltatást igénybe venni. Kezdetben talán még extravagánsnak tűnt, de ma már nem beszélhetünk arról, hogy az esküvő Dj-nek ne lennének szép hagyományai, ráadásul töretlenül nő azoknak a pároknak a száma, akik dj-t szeretnének az esküvőjük zenei felelősének

esküvő dj

A fő okok igen egyszerűek:

gyakorlatilag nincsen olyan zenei kívánság, amit egy Dj ne tudna teljesíteni – miközben egy zenekar dalrepertoárja és stílusa is korlátozott

– egy profi esküvő Dj a szertartástól egészen a buli végéig mindenről egyszemélyben tud gondoskodni, a hangosítástól kezdve a minden korosztály igényét kielégítő zenei szórakoztatásig

– egy esküvő Dj egy teljes zenekar bérlésénél kedvezőbb áron szerződtethető, s nem csak a kiadások csökkenthetők vele, hanem a helyigény is, mely jóval kisebb, mint egy zenekar esetén

 

Meggyőződésem,
hogy sokan csakis azért idegenkednek attól, hogy Dj-t szerződtessenek az esküvőjükre, mert már pusztán a Dj szó hallatán egy techno-parti képe rémlik fel előttük, ahol dübörög az elektronikus zene. Ezeket a gondolatokat gyorsan hessegessétek el!Egy hivatásos Dj nem egy techno-őrölt lemezlovas, hanem egy olyan elsőrangú zenei tudással rendelkező szakember, aki alaposan ismer minden zenei irányzatot, és művészi módon képes a különböző stílusokat egy csokorba fűzni úgy, hogy minden korosztály ízlését kielégítse

Tudjátok meg, milyen előnyökkel jár számotokra, ha esküvő Dj-t választotok

esküvő dj

1. Komplett hangosítási rendszer

Tudjátok, mi a vendégek egyik leggyakoribb panasza az esküvői ceremóniával kapcsolatban? Az, hogy a hátsó sorokban nem hallottak semmit a fogadalmakból. Látták, hogy minden nagyon szép és jó volt, de a legfontosabb szavakról lemaradtak!

Fontos, hogy olyan szakemberre bízzátok a ceremónia zenei levezénylését, aki nem csak a zenei aláfestésről gondoskodik, hanem komplett hangosítási rendszer birtokában is van! Bizonyosodjatok meg arról, hogy a hangosítást ellenőrzés alatt tartja egy szakember, és nem csupán beállítja egyszer, aztán rá se néz többé. Ez így nem működik. Hiszen van, aki halkabban, és van, aki hangosabban beszél, ehhez pedig rugalmasan alkalmazkodni kell, és figyelemmel kell kísérni. Szép, hogy a zenét mindenki hallja, de elsősorban az ifjú pár mondandójára kíváncsiak, és ha arról lemaradnak, ugye tudjátok, kit kell hibáztatni? Igen. A zenei felelőst, meg egy kicsit önmagatokat is, hogy nem voltatok körültekintőek, hogy a megfelelő szakembert válasszátok. Ebből a szempontból is ideális választást jelent egy esküvő Dj – mert bár egy zenekarnak is lehet hangtechnikus szakembere – a dj egyszemélyben gondoskodik a megfelelő zenéről és a hangosításról is.

Ha a zenekarnak nincsen komplett hangosítási felszerelése, lehetséges, hogy szükséged lesz mellettük egy esküvő Dj-re is – ami viszont plusz költséget jelent. Amennyiben erre nincsen lehetőségetek, az esküvő Dj a racionális és optimális választás!

2. Helytakarékosság

Legyen bármilyen jóképű a zenekari csapat, biztosan nem szeretnétek, hogy ők legyenek a fő látványosság az esküvőtökön, és minimum egy kisszobányi helyet elfoglaljanak. Ha a hely szűkössége miatt fontos szempont számotokra, hogy a zenei felelősnek mekkora a helyigénye, válasszatok esküvő Dj-t! Az esküvő Dj helytakarékos választás, minden felszerelésével együtt is csupán tenyérnyi helyet foglal el egy zenekarhoz képest, így bármilyen helyszínhez rugalmasabban tud alkalmazkodni

esküvő dj
esküvő dj

3. Zene megszakítás nélkül

Egy esküvő Dj-vel észrevétlenül repülünk át egyik dalból a másikba. Egy zenekar esetén két dal között mindig van egy szakadás, míg előkészülnek a következőre, hát még, ha kottából játszanak! Egy  zenekarral mindig előre egyeztetni kell, hogy mikor és mennyi pihenőt akarnak tartani, és addig is milyen hanghordozóról szolgáltatják a zenét. Mivel egy esküvő Dj jó előre leegyezteti, összeállítja és előkészíti a jegyespár által választott dalokat, ilyen törések nincsenek, nem tarkítják szünetek az emelkedett hangulatú eseményt, a zene folyamatosan szól, így mindenkit sokkal jobban magával ragad, és töretlen lesz a jó hangulat.

4. Tökéletes minőség

Bárki biztosítja a zenét, legyen az élő vagy felvett hanganyag, mindkettő tökéletesen szólhat. Szem előtt kell tartani, hogy egy zenekar, legyen bármilyen profi, nem eredetiben, hanem feldolgozásban ad elő egy-egy jól ismert dalt. Ne legyetek hát csalódottak, ha mindig arról álmodtatok, hogy az első táncot az esküvőtökön egy jól ismert popdalra járjátok, de hiába cseng a fületekbe az eredeti előadó és dallam hangja, ezúttal egy zenekar sajátos stílusában és tolmácsolásában fogjátok azt hallani.

Egy esküvő Dj mindig az eredeti dal élményét nyújtja! De mások nevében nem beszélhetek. Én csak egyet tudok. Ha én biztosítom a zenét, az tökéletes minőségben fog szólni, és pontosan úgy, ahogyan szeretitek: eredetiben és hamis hangok nélkül, nem egy jól vagy gyengébben sikerült feldolgozásban.

Nálam nincsen különbség a bemutatkozó hanganyag és az esküvőtök napján játszott dalok minősége között. Egy zenekarnál előfordulhat, hogy a demó anyag köszönőviszonyban sincsen az élőben előadott produkcióval, egy profi esküvő Dj esetében azonban ilyen nem történhet meg. Természetesen senkit nem akarok rossz színben feltüntetni! A célom, hogy felhívjam a figyelmeteket, miért fontos, hogy profi zenei szakembert bízzatok meg esküvőtök zenei felelősének

esküvő dj
esküvő dj

5. Dalok és zenei stílusok határok nélkül!

Nyitótánc, menyasszonytánc és hajnalig tartó buli. Az esküvő ezen szakaszain nem kétséges, hogy az egyik főszereplő: a ZENE! Az újdonsült házaspár és a vendégek számára is a felhőtlen szórakozás koronázza meg az esküvői ceremóniát. Vajon ezt egy zenekar vagy egy esküvő Dj tudja jobban biztosítani?

Egy zenekar széles dalrepertoárral rendelkezhet, de a dalok száma és a zenék stílusa általában korlátozott. Márpedig ha azt szeretnétek, hogy a bulin minden korosztály, a kicsik és a nagyik is jól szórakozzanak és táncra perdüljenek, akkor mindenki zenei ízlését ki kell tudni elégíteni. Erre bízvást állíthatom, csak egy profi esküvő Dj képes.

Egy kiváló zenekarral elővarázsolhatod a klasszikus esküvők hangulatát, együtt énekelhettek a zenészekkel, interaktív élményben lehet részetek, kétségtelenül kellemes légkört tudnak teremteni. Ám, ha Ti ennél még többre vágytok, akkor tudnotok kell, hogy milyen plusz szolgáltatásokat nyújt egy esküvő Dj!

 

Egy esküvő Dj tarsolyában
ott lapul valamennyi – jól értettétek – valamennyi dal, örökzöldek, pop, rock, rock&roll, dzsessz, latin dallamok, magyar slágerek, funky, táncdal, blues, alternatív, mulatós, retro, és természetesen a legújabb slágerek. Lehetetlen, hogy akár egy ember is legyen a vendégeitek között, aki ne találna kedvére valót. Ráadásul a sorrend nem kötött, egyetlen pillanat alatt változtatható – ha valaki köszöntőt akar mondani, kívánni szeretnétek valamit, vagy meglepetés vendég érkezik.

Csendes, folyamatos háttérzenével kell a kellemes hangulatot biztosítani a vacsora alatt is?

Ráadásul bosszantó szünetek nélkül? Erre nem minden zenekar képes, ám egy esküvő Dj igen. És hacsak nincsen a zenekarban egy plusz hangtechnikus, nagyon nehéz kontroll alatt tartani a hangerőt, hogy a helyszín minden pontján optimális legyen.

Mit szeretnétek?

Egy zenekart, mely a saját stílusában korlátozott dalkínálattal rendelkezik, vagy egy profi esküvő Dj-t, aki kortól és zenei ízléstől függetlenül mindenkit táncra tud perdíteni?

Mi az elképzelésetek?

Egy zenekar feldolgozásában szeretnétek hallani kedvenc dalaitokat, vagy profi minőségben, tökéletes hangzásban az eredeti előadótól?

Ne feledjétek: egy zenekar azt játssza, amit tud, egy esküvő Dj MINDENT, amit kívántok!

Egyetlen kedvenc dalotokról sem kell lemondanotok, ha esküvő Dj-t választotok!

És a plusz, amit egy esküvő Dj-től kaphattok: EXKLUZÍV FÉNY- ÉS LÁTVÁNYTECHNIKA!

Különleges fényekkel és egyedi színekkel felpezsdítem a látványt és a jó hangulatot, és tökéletesen egyedivé varázsolom az esküvőtöket. Biztos vagyok benne, hogy ez számotokra is nagyon lényeges szempont, hiszen egy állólámpa mellett mégsem mulathattok. Lágy, meleg színekkel emelhető az est romantikája, színes kavalkáddal fokozható a partihangulat. A zene a statikus vagy éppen a lüktető fényekkel együtt maximalizálja az élményt! Még emelkedettebbé teszi az esküvőt, és bármilyen helyszín – legyen kültéri vagy beltéri, pavilon vagy kerthelyiség – álomszéppé alakítható a páratlan látványtechnika segítségével

Szívből remélem, hogy segíteni tudtam a választásban!

Nektek kell eldönteni, milyen esküvői ünnepséget képzeltek el magatoknak, milyen dalokra akartok szórakozni, és mennyire vágytok egy olyan, az esküvő Dj-nek köszönhetően stresszmentes, gördülékeny eseményre, mely számotokra és vendégeiteknek is egy felejthetetlen, örök élménnyé válik!

Ahogy Goethe írta:
„Az élet egy angolkeringő, mit eltáncolsz a sírig. Sorsod csupán attól függ, hogy kivel táncolod végig.”
esküvő dj

Én csak annyit ígérhetek,

hogy életetek első, közös táncához szívvel-lélekkel biztosítom kedvenc dalotokat, és az esküvőn nem csak Ti, hanem minden szerettetek, barátotok jókedvvel fog szórakozni! Számomra a legnagyobb öröm, hogy segítségemmel a lehető legvidámabb mulatsággal indulhat el közös életetek!

Szeretnék Nektek boldogságban, szeretetben és fergeteges hangulatban gazdag esküvőt kívánni!

esküvő dj

Kezdhetjük? Esküvőre fel!

 

Tegyetek próbára! Mondjátok el az elképzeléseiteket, és kérjetek ajánlatot! 

Számomra megtiszteltetés, ha életetek eme meghatározó eseményén a hangulat első számú felelőséért engem tesztek meg!

esküvő dj

Vagy írhattok közvetlenül itt: