eskuvo@kristofistvan.com 06 20 362 0786
Ha káprázatos szülinapi bulira vágysz...
Rohamosan közeledik egy szeretted vagy egy barátod születésnapja, és már előre tartasz attól, hogy ez sem lesz különlegesebb, mint amilyen a tavalyi volt? Szülinaposként eleged van abból, hogy miután elfújod a szülinapi tortán a gyertyákat, és eléneklik Neked a ’Boldog szülinapot’, egy olyan megszokott buli következik, ahol CD-ből vagy mp3-ból szól a zene? A szülinapi buli pedig ismét olyan esemény lesz, ami a feledés homályába merül?

Az ünnepelt ennél többet érdemel! Hiszen szülinapot évente csak egyszer tartunk! Ez egy olyan örömteli nap, mely méltó arra, hogy örökre emlékezzünk rá!

A születésnap egyike a legfontosabb eseményeknek az életünkben. Mindig különleges érzéssel töltik el az embert a rokonoktól, barátoktól kapott gratulációk, köszöntők és jókívánságok. Sokan visszatekintenek elmúlt évükre, értékelik tetteiket, hibáikat, de soha ne a rosszra emlékezzünk, inkább a legszebb élményeinkre. Ne az éveinket és a ráncainkat számoljuk, hanem a feledhetetlen pillanatokat!

Aki egész évben annyi mosolyt csal az arcunkra, megérdemli, hogy cserébe mi is örömet szerezzünk neki ezen a jeles napon, és különleges ajándékkal lepjük meg.  Köszöntsük fel páratlan szórakozással rokonainkat, párunkat vagy barátainkat, akik mindig mellettünk állnak, támogatnak, bátorítanak.  Bármennyi gyertya is égjen az ünnepi tortán, az sosem fogja úgy beragyogni az életünket, mint ahogyan szerettünk bearanyozza a mindennapjainkat. Ezt nem lehet elég méltón megköszönni!

Az ünnepelt biztosan azt hiszi, hogy idén sem lesz érdekesebb a születésnapja. Lepd meg egy felejthetetlen élménnyel, ajándékozd meg egy olyan egyedülálló bulival, ami valóban mindig emlékezetes marad!

Tudod, mi egy tökéletes szülinapi buli receptje?

Válassz egy remek helyszínt, gondoskodj a finom ételekről és italokról, és koronázd meg az egészet egy profi DJ-vel, aki a buli egész hangulatáról gondoskodik az első perctől az utolsóig! Mert a bulit igazi élménnyé, maradandó emlékké csakis a jó hangulat varázsolja!

Ahogyan az étel lelke a fűszer, a szülinapi bulié a hozzáértő DJ!

Egy születésnapi összejövetelre a meghívottak nem csak abban a reményben érkeznek, hogy örömet szerezhetnek, és finomságokat ehetnek, hanem hogy jól szórakozhatnak - természetesen a szülinapossal együtt! Hiszen egy szülinapi buli mindig jó móka, vidám esemény!

Fejtörést okoz, hogy hosszú listát kellene írni arról, ki milyen zenét szeret?

Nincs is annál borzasztóbb, ha a meghívottak nem táncolnak a szülinapi bulin, csak azért, mert nem az ízlésüknek megfelelő dalok szólnak. Egy ilyen partira senki nem fog emlékezni! De Te ugye nem ilyen bulit szeretnél? Nem kell belebolondulnod a zenék összeválogatásába! Ezt a gondot leveszem a válladról. A vendégek nem a székekhez lesznek ragadva, hanem a táncparketthez!

Ez az öröm napja, ne stresszelj! Én segítek a zenék szakszerű összeállításában! Pop, rock, rock&roll, dzsessz, latin dallamok, magyar slágerek, funky, diszkó, blues, alternatív, mulatós, örökzöld vagy éppen a legújabb slágerek: a lista végtelen! Nem számít, hogy vad bulira vágysz, vagy meghitt ünnepségre, én megteremtem a megfelelő hangulatot!
Egy olyan különleges ünnepre, mint a születésnap...
...fontos professzionális segítségről gondoskodnunk!Egy szakértő Dj által levezényelt parti mindenki számára maradandó élményt nyújt, és azt is elfeledteti az ünnepelttel, hogy megint egy évvel öregebb lett! 🙂

De nem csak idősebbek leszünk, hanem bölcsebbek is!

Ha nem akarod a véletlenre bízni a buli sikerét, hívj engem segítségül! Itt kérhetsz tőlem ajánlatot!

Nem számít, hogy az ünnepség helyszíne egy vendéglő, egy bár vagy éppen az otthonod. Én minden helyszínhez rugalmasan, és gyorsan alkalmazkodom: 15 perc alatt menetre kész a buli!

Ha DJ-t rendelsz szülinapra, akkor az ünnepelt végre nem csupán ajándékokat fog kapni, hanem valódi élményt!

Mit garantálok?

- kiváló hangulatot

- színes látványelemeket

- első osztályú, NON-STOP szórakozást

- csakis a legjobb, eredeti zenéket

- profi, kristálytiszta hangzást

- örök emléket

- megfizethető bulit egy megfizethetetlen élményért cserébe!

 

A legkitűnőbb zene, a legjobb technika és jómagam, a profi DJ gondoskodik arról, hogy az idei születésnapi buli valóban fergeteges legyen!

Nem számít, hogy az ünnepelt hány éves, a kicsiktől a nagyszülőkig bármely korosztály számára olyan hangulatos, élvezetes partiról gondoskodom, ahol mindenki jól érezheti magát. Nyugodt lehetsz, mert profi DJ-ként eltalálom mindenki zenei ízlését, így a jó hangulat, a tánc GARANTÁLT!

Mindent az irányításom alatt tartok, de ha történetesen ünnepi beszédet szeretnél mondani, örömmel átadom a mikrofont!

Bármely stílusú szülinapi bulihoz alkalmazkodom, bátran engedd el a fantáziádat!

A látványtechnika, az elsőrangú hangzás, és kedvenc zenéitek egyvelege biztosítja, hogy ez a szülinap más lesz, mint a többi!

Hívd meg minden barátodat és szeretteidet a páratlan eseményre, de tudnod kell, hogy a buli végére eggyel több barátod lesz! Mert mindenkinek kell egy lemezlovas jóbarát, akit bármilyen családi vagy hivatalos eseményre felkérhet hangulatfelelősnek. Van egy hosszú névsorom az elégedett megrendelőimről, biztos vagyok benne, hogy Te is közéjük fogsz tartozni.

Csak kisebb összejövetelre gondoltál? Vagy több száz fős lesz a vendégsereg? Nem számít! Engem bármelyikre hívhatsz, mert garantálom a változatos zenét és a szuper hangulatot! Igényes, stílusos, emlékezetes bulival nyűgözhetsz le mindenkit a segítségemmel.

Ha egy megszokott, átlagos szülinapból idén szeretnél emlékezetes bulit varázsolni, akkor Rám van szükséged!
A kedvenc dalok eléneklésére is van lehetőség: karaoke partival is felpezsdítheted a hangulatot.
Tapasztalt, hivatásos DJ-ként olyan minőségi szórakoztatást nyújtok, mely bármely bulit valódi ünneppé varázsol!
Szülinap csak egyszer van egy évben!
LEGYEN AZ FERGETEGES! Ne maradj le rólam, a szabad időpontjaim fogynak. Még időben vedd fel velem a kapcsolatot! Előre is boldog születésnapot kívánok, de majd inkább személyesen... 🙂

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Tegyél próbára! Mondd el az elképzeléseidet, és kérj ajánlatot!
Számomra megtiszteltetés, ha életeted eme meghatározó eseményén a hangulat első számú felelőséért engem teszel meg!

Telefon:  06 20 362 0786
E-mail:  szulinap@kristofistvan.com

Vagy írhatsz közvetlenül itt

  Neved (kötelező)

  Email címed (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Üzeneted

  adatkezelés
  A kristofistvan.hu adatkezelés feltételeit elfogadom