eskuvo@kristofistvan.com 06 20 362 0786

Rólam

Tudjátok, mi a három legfőbb alapelvem Esküvői DJ-ként?

esküvő dj - kristóf istván

 

Szenvedély és odaadás

Minden esküvőn az első perctől az utolsóig száz százalékosan odateszem magam, hiszen tisztában vagyok azzal, hogy ez életetek egyik legfontosabb napja, és szeretném, ha életre szóló élménnyel ajándékozhatnálak meg benneteket!

Személyes kapcsolattartás

Úgy vélem, a siker az emberi kapcsolatokon múlik. Fontos, hogy teljesen megbízattok bennem, és tudnotok kell, hogy én minden pillanatban ott vagyok, hogy segítsek. Fontos a kommunikáció, bármilyen kérdésetek, észrevételetek, egyedi ötletetek van, szóljatok, és azonnal egyeztetünk!

Szakértelem

Profi DJ-ként valóban professzionális szolgáltatást nyújtok, nem érhet csalódás! Magyarország nívós klubjaiban játszom, és egyre több esküvő zenei levezénylésével bíznak meg.

 

esküvő dj

Visszajelzések esküvőkről

ahogyan a párok értékeltek...

Küszönjük szépen a nagyszerű estét és hogy felejthetetlenné tettétek a nagy napunkat. Mindenkinek csak ajanlani tudom 🙂
Doktorics Házaspár / Anita és Richárd az esküvő dj-ről
A polgári szertartástól kezdve, a vacsorán át, egészen a lagzi végéig, eszméletlen profi Dj volt Kristóf! A hangtechnika is kiváló volt! Nagyon alkalmazkodott az igényekhez, így a buli hajnalig pörgött! Utólag is nagyon köszönünk mindent! Bara és Bence 🙂
Bátori Házaspár / Bara és Bence az esküvő dj-ről
A Céges bulik nagymestere! Már két alkalommal is hajnalig táncoltatta a vendégeket, akik másnap alig tudtak felkelni a konferenciára:) A hangtechnika, amit pedig magával hoz, szuper!!!! ja és nagyon rugalmas 🙂
Céges rendezvény Dj / Tész-Ész Nonprofit Kft. a céges buli dj-ről
esküvő dj
Tegyetek próbára! Mondjátok el az elképzeléseiteket, és kérjetek ajánlatot!