eskuvo@kristofistvan.com 06 20 362 0786
Rendelj DJ-t céges rendezvényedre!
Ha nem csupán egy zenés rendezvényre vágysz, hanem egy olyan nívós eseményre, melyből profitálhatsz is, akkor Rám van szükséged! Már látom is magam előtt ügyfeleid és partnereid elégedett mosolyát!

Különlegessé, egyedivé szeretnéd tenni céges rendezvényed?

Első osztályú szórakoztatásra vágysz? Le akarod nyűgözni ügyfeleid, partnereid, vagy kedveskedni akarsz alkalmazottaidnak? Színvonalas, vidám partival szeretnéd megünnepelni céged többéves fennállásának évfordulóját?

Ne keresgélj tovább! Bennem szakértő segítségre találtál!

Bármely fontos céges esemény zenei felelősévé megtehetsz!

- régi vagy új ügyfeleknek szánt rendezvény

- új stílus vagy termék bevezetése

- vállalati születésnap

- csapatépítő buli

- adománygyűjtő rendezvény

- díjátadó esemény

- karácsonyi parti és szilveszteri buli

- nyugdíjba vonuló kollégák búcsúztatása

 

Elsőrangú, minden alkalomhoz illő zenei szolgáltatást nyújtok

- a rendezvénynek megfelelő zenei stílust

- energikus, szórakoztató, NON-STOP zenét

- egyedi zenei repertoárt

- a beszédekhez mikrofont

- modern világítástechnikát, profi látványtechnikát

Ma már minden jó vezető fontosnak tartja, mit gondolnak róla üzletfelei, ügyfelei és alkalmazottai. Bármilyen rendezvényről legyen szó, a hangulatot alapvetően meghatározza a zenei aláfestés. Egy profi DJ azonban nem csupán az esemény professzionális hangulatfelelőse.

Ennél sokkal többet adok NEKED!

Cégvezetőként biztos lehetsz abban, hogy profi DJ-ként a szórakoztatási skálán a maximumot nyújtom, vendégeid garantáltan elégedettek lesznek, és jó benyomásuk a Cégedről tovább mélyül.
Olyan előnyökre tehetsz szert, melyek egész éven át kitarthatnak! A nyereség kézzel fogható lesz! 

Egy hozzáértő, tapasztalt DJ által levezényelt céges rendezvény olyan befektetés Neked, ami sokszorosan megtérülhet!
Ne tévesszen meg a DJ elnevezés!
Nem egy vad techno bulivá fogom változtatni céges rendezvényed, hanem szakértelemmel, kreativitással, nagyfokú rugalmassággal és empátiával állítom össze az eseményhez illő repertoárt, amihez egy elegáns DJ-t is kapsz a személyemben. Külföldön bevett szokás, hogy a céges rendezvényeken a szórakoztatás első számú felelőséért profi DJ-t tesznek meg, és hazánkban is egyre többen kérnek fel lemezlovas szakembert. Nem véletlenül! Ugyanis a kellemes, hangulatos esemény alatt szerzett élmények hosszantartó pozitív benyomást keltenek a partnerekben, és az alkalmazottak is hálásak a megérdemelt színvonalas szórakozásért.

Mi a sikerem titka?

- alapos zenei tudásom

- a trendek nyomon követése

- ráérzés a hangulatra

- alkalmazkodás bármilyen helyszínhez, legyen az étterem, hotel bálterem, elegáns kávéház, bár vagy szabadtéri helyszín

Nem számít, hogy a rendezvény egész napos, pár órás, vagy késő esti összejövetel. A zenét megállás nélkül biztosítom. A színvonalat tovább emeli az egyedi látványtechnika és a kristálytiszta hangzás.

Mindezek garantálják, hogy Te és vendégeid nagyszerűen fogjátok magatokat érezni!

Bármely típusú céges rendezvényhez szükséged lehet egy jó DJ-re, legyen az:

- vacsorával és tánccal egybekötött estély

- bankett

- fogadás

- koktélparti

- elegáns bál

- gála, showműsor

- kerti parti

A zenei repertoárom végtelen. Kínálatomban szerepelnek a 70-80-as évek slágerei, örökzöld dallamok, popdalok, diszkó, rock&roll, hip-hop, latin dalok, klasszikus zene, funky, blues, elektronikus zene… a választéknak csak a Te fantáziád szab határt.

A zenei összeállítás nem korlátozódik az ismert slágerekre, különböző műfajok szerepelnek a kínálatomban a világ minden tájáról. Így a külföldi vendégeinek igényes szórakoztatása miatt sem kell aggódnod!

Ha úgy érzed, hogy eltévednél a dalok útvesztőjében, én szakértő segítséget nyújtok a válogatáshoz. Személyes kedvenceid nagy valószínűséggel nem elégítik ki a meghívottak zenei ízlését és elvárásait. Ha nem akarsz bajlódni az összeállítással, a rendezvény teljes zenei megszervezését nyugodt szívvel rám bízhatod.

Ne aggódj! Céges eseményed minden szakaszára biztosítom a megfelelő zenét. Én nem állok meg pihenni, még az étkezések alatt is biztosítom a zene nyújtotta kellemes szórakozást.  Nem kell attól tartanod, hogy hangos zene feszélyezi a meghitt vacsorát vagy a beszélgetéseket. A lágy jazz vagy a klasszikus dallamok nem zavarják a társalgást, éppen ellenkezőleg, ösztönzőleg hatnak!

A kellemes háttérzene biztosítja a jó hangulatot étkezés közben is. Az alkalomhoz illő zene minden esetben megszínesíti az összejövetelt, és felrázza a hallgatóságot!

Egy jó vezető...

...emberséges, következetes, szerethető, új, meggyőző, követhető célokat tűz ki, ösztönző, jó kapcsolatot ápol a munkatársakkal, és képes motiválni alkalmazottait, hiszen a versenyképesség alapvető feltétele, hogy minden dolgozó a legjobb tudása szerint végezze a munkáját.

És ha Te valóban jó vezető vagy, akkor nem csupán üzletfeleidre, hanem alkalmazottaidra is gondolsz. Nem tudod, hogyan köszönd meg beosztottjaid kemény munkáját? Vagy szeretnéd motiválni a csapatod, és még inkább összekovácsolni őket?

Profi DJ-ként abban is segítek, hogy motiválóbb környezetet teremts, ahol az alkalmazottak érzik a megbecsülést, és tudják, hogy elismerik a munkájukat.
Ennek érdekében érdemes csapaépítő bulikat rendezni. A csapatépítő rendezvények tökéletesen megfelelnek arra, hogy az alkalmazottak élményeket szerezzenek, feltöltődjenek, és újult erővel folytassák munkájukat. Különösen hálás és hasznos lehet egy ilyen buli a monoton munkát végző dolgozók számára.

Ezek a bulik fokozzák az egymás iránti bizalmat, segítik a kommunikációt, a hatékonyabb együttműködést, csökkentik a stresszt, oldják a konfliktusokat, felrázó erejűek, és kimozdítanak a hétköznapok szürkeségéből. Egy ilyen buliból Te is csak profitálhatsz!
Dobjuk fel Karaoke-val a rendezvényed!
Így a vendégek bevonásával még sziporkázóbbá válik a party. Pontosan tudom, mennyire fontos Neked, hogy céges rendezvényed sikeres legyen! Nyugodtan hátradőlhetsz! Az általam kivitelezett zenei szervezésbe nem csúszik hiba. A szórakozást, a sikert, a vidám, jó hangulatot garantálom! Egységes egésszé varázsolom a rendezvényed, még akkor is, ha olyan események színesítik, mint a tombola, a vetítések vagy a beszédek.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Tegyél próbára! Mondd el az elképzeléseidet, és kérj ajánlatot!
Nagy örömmel tölt el, ha engem válaszasz céges rendezvényed hangulatfelelősének, s ezáltal üzleti sikereidhez én is hozzájárulhatok szakértelmemmel!

Telefon:  06 20 362 0786
E-mail:  cegesbuli@kristofistvan.com

Vagy írhatsz közvetlenül itt

Neved (kötelező)

Email címed (kötelező)

Telefonszám(kötelező)

Üzeneted

adatkezelés
A kristofistvan.hu adatkezelsfeltteleitelfogadom

[recaptcha]